Fiya #2

Anne Kedi "Fiya" | #2


Fazla yemek yemesinden dolayı uykuya dalan Fiya, uykusundan 3 saat sonra uyanmıştı. Uyandığında sersem gibiydi. Fazla yemek onu oldukça susatmıştı. Öyle bir su içiyordu ki onu dışardan görenler onu yaramaz bir kedi sansalarda, o aslında bugüne kadar temiz bir su içmemişti. Suyunu içtikten sonra temizlik zamanı gelmişti. Kendisine yapılan yuvasına gidip, kendisini bir güzel temizlemeye başladı. 

Aile üyeleri Fiya'ya aldıkları kedi çantasını çıkardılar ve Fiya'nın yanına gittiler. Fiya ne olduğuna anlam vermek istiyor ama anlam veremiyordu. Kedi çantasına Fiya'yı koymaya çalışan aile üyeleri Fiya'nın öfkesiyle karşılaştılar. Fiya kendisine ne yapılacağını bilmediği için böyle bir tepki vermesi gayet doğal bir davranıştı. 

$ads={1}

Fiya kendisini artık aile üyelerine teslim ettikten sonra kendisini kedi çantasının içinde buldu. Fiya aslında korkulacak bir şey olmadığının farkına varmıştı. Aile üyesi çantayı sırtlayarak dışarıya doğru yavaş adımlarla ilerlemeye başladı. Çantanın içindeki Fiya etrafına bakınmakla yetiniyordu. Aile üyeleri kapıdan dışarıya doğru çıkarken Fiya gözlerini olduğundan daha da büyük açmıştı. Fiya için önemli bir andı. Dışarıyı merak ediyordu ve ilk defa dışarıya çıkıyordu. 

Aile üyeleri Fiya'yı daha önce görmediği bir yere götürdüler. Nereye mi ? Markete... Fiya hayatı boyunca dışarıyı görmemişken markete gitmişti ve meraklı meraklı etrafına bakıyordu. Markete girdiğinde insanların sepet ve market arabalarını aldıklarını ve içlerine bir şeyler koyduklarını görmüştü. Aile üyeleri bir market arabası aldılar. Fiya'yı arabanın üstüne çantayla koydular. Fiya reyonların arasında koşturan çocukları gördü. Fiya şaşkın ve bir o kadar heyecanlı bir şekilde bakıyordu. 

Aile üyeleri Fiya'ya tarak ve boncuklu bir tasma aldılar. Fiya kendisine alınan ürünlerin ne olduğunu çözmekle meşgul bir durumda çantanın içinde eğilerek koklamaya çalışıyordu. Aile üyeleri ise Fiya'nın bu durumunu gülerek izliyorlardı. Fiya'nın kendilerine ısındığını hissediyorlardı. Fiya ve ailesi oyuncak reyonlarında geçerken Fiya ilk defa geldiğinden beri "Myavvvv" diye arka arkaya ses çıkarmaya başladı. Aile üyeleri bu durum karşısında bir şok geçirdiler çünkü daha önce Fiya bu durumda olmamıştı. 

Devam edecek...

Bu hikaye Şafak Çetin tarafından yazılmıştır. İzinsiz veya kaynağı belirtilmeden paylaşılması kesinlikle yasaktır. "Anne Kedi Fiya" Tamamen Hayal Ürünüdür.

6 Yorumlar

* Yapılan yorumlardan haberdar olmak için Bana Bildir'i tıklamayı unutmayın.!
* Spam yorumlarından kaçınmak için tüm yorumlar görüntülenmeden önce denetlenecektir.

  1. Serinin devamını sabırsızlıkla bekliyorum

    YanıtlaSil
  2. aslında sitenizi şans eseri buldum ve fiya hikayesine denk geldim ilk bölümü okudum ikinci bölümü bekledim onuda şimdi okudum. hep bölümleri merak uyandıracak yerlerde bitiyorsunuz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz merak bir sonraki bölümü daha heyecan verici kılıyor. :)

      Sil
  3. Hatırladığım kadarıyla şileli ali hikayesinide siz yazmıştınız. fiya inanılmaz güzel. aliyi de unutmayınız. bekliyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet onu da ben yazdım. Ali'ye devam etmem için mesajlar alıyorum. Bu kadar talep varsa neden olmasın.

      Sil
Daha yeni Daha eski