Fiya #3

Anne Kedi "Fiya" | #3


Fiya ve ailesi oyuncak reyonlarında geçerken Fiya ilk defa geldiğinden beri "Myavvvv" diye arka arkaya ses çıkarmaya başladı. Aile üyeleri bu durum karşısında bir şok geçirdiler çünkü daha önce Fiya bu durumda olmamıştı. Fiya oyuncak reyonundan geçerken barınakta kaldığında kaybettiği oyuncak ayısının aynısı görmüştü. 

Aile üyeleri fiya'nın ne istediğini anlamadıkları için baya oyalanmışlardı oyuncak reyonun önünde en son aile üyelerin en küçüğü olan john, fiya'yı serbest bırakmalarını ve fiya'nın ne istediğini böylece daha iyi anlarız diye bir fikir attı ortaya. İlk başta karşı çıkan olsa da fiya'nın kaçmayacağını ve kaçmak gibi bir niyeti olsa çoktan kaçardı diye konuşmaklar geçse de fiya'yı serbest bıraktılar. 

$ads={1}

Fiya daha çantanın yarım açılmasına rağmen hemen oyuncak reyonunda yer alan oyuncak ayıyı ağzı ile tutarak alışveriş arabasının içine girdi. Aile üyeleri fiya'nın bu durum karşısında ne olup bittiğine anlam veremiyorlardı. Aile üyeleri fiya'yı oyuncak ayısı ile birlikte çantanın içine koydular. Ev alışverişi hala devam etmekteydi. Aile üyeleri bir yandan alışverişe devam ederken fiya'ya bakıyorlardı. Fiya, oyuncak ayısına sarılıp çoktan uyumaya dalmıştı. Kim bilir belki eski günlerini ve belki de annesini hatırlatıyordu oyuncak ayı sayesinde...

Fiya gözlerini yuvasında bulunan minderinde açmıştı. Yanında ise oyuncak ayısı vardı. Aile üyelerinin en küçük bireyi olan John fiya'nın yanına geldi ve ona şunları söyledi;

John: Fiya sen evimize ilk geldiğinde seni sevmemiştim ama sana giderek alışıyorum. Bugün markette bizi çok güldürdün, babam çok güldü ve mutluydu çünkü bize alışıyorsun" dedi.

Fiya john'u dinliyordu lakin pekte oralı olmadı. O kendine alınan yeni ama manevi olarak hatıraya sahip oyuncak ayısıyla oynamakla meşguldü.

Devam edecek...

Bu hikaye Şafak Çetin tarafından yazılmıştır. İzinsiz veya kaynağı belirtilmeden paylaşılması kesinlikle yasaktır. "Anne Kedi Fiya" Tamamen Hayal Ürünüdür.

2 Yorumlar

* Yapılan yorumlardan haberdar olmak için Bana Bildir'i tıklamayı unutmayın.!
* Spam yorumlarından kaçınmak için tüm yorumlar görüntülenmeden önce denetlenecektir.

Daha yeni Daha eski