Kuroko'nun Basketbolu | Dizi Önerisi

Kuroko'nun Basketbolu | Dizi Önerisi

Kuroko'nun Basketbolu anime dizisini askerdeyken bir arkadaşım sürekli izlerdi. Beni de izlemeye zorlardı, bende o zamanlar anime dizisi çizgi filmdir kafasında olduğum için pek oralı değildim. Arkadaşlar sakin, sakin olun :D. Sonraları bir bölüm, iki bölüm derken kendimi kaptırdım. Meğersem anime çizgi film değilmiş arkadaşlar :D. Askerlik bitti ve bende bu izlediğim anime dizisini aramaya başladım. Şimdi bana demeyin sen izlediğin dizinin ismine bakmadın mı diye cevap veriyorum bakmadım sadece başroldeki karakterin ismini tam hatırlamıyordum. 

$ads={1}

Askerden döndüm eve uzun zaman sonrası bir dizi izlemem lazım dedim. Başladım netflix'i karıştırmaya bir kaç dizi buldum lakin kendime göre bir dizi bulamadım. Sonra aklıma askerde izlediğim anime dizisi geldi. Adını tam bilmiyorum nasıl araştırma yapacağım bilmiyorum. Açtım google amcayı yazdım, "Kore basketbol" , "Japon Basketbol" , "Süper Basketbol" vb. türevlerini yazdım çıkmıyor, kafayı yemek üzereydim. Neyse en son koroko ismi geldi aklıma, yazdım google "Koroko Basketbol" diye karşıma "Kuroko'nun Basketbolu" çıktı. Sonunda buldum dedim, bu sefer izleyecem yeri araştırma yaptım bir baktım, netflix de varmış hemde 3 sezon. Bende şu an 2'inci sezondayım. Yavaş yavaş izliyorum bitirmemek için, bitirirsem yerine izleyeceğim dizi koymak istiyorum.

Şafak Çetin

2010 yılından bu yana blog yazıyorum. Bir çok web sitesi kurdum ve yönettim. Bloğumda günlük yaşantımdan kesitler, genel kültür, oyunlar, diziler ve kısacası ilgi alanıma giren kategorileri paylaşmaktayım.

4 Yorumlar

* Yapılan yorumlardan haberdar olmak için Bana Bildir'i tıklamayı unutmayın.!
* Spam yorumlarından kaçınmak için tüm yorumlar görüntülenmeden önce denetlenecektir.

  1. anime severim ama basketbol hakkında değil :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende normalde izlemem lakin bu on numara. hangi tür anime izliyorsunuz peki ?

      Sil
  2. Ben birkaç bölüm izleyip çok da beğendim animeyi, devamını da izlerim:)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski