Minik dostlarımız için kedi evleri yaptık

Minik dostlarımız için kedi evleri yaptık

Herkese merhabalar, blogumda uzun süre yazı paylaşamadım. Yazı yazmakta oldukça zorluk çekiyorum. Hayat şartları diyelim, iş hayatımızın koşturmasıyla uğraşırken blogumu çok boşluyorum ama yapılan yorumları daima okuyor ve yanıtlıyorum. Kız arkadaşım ile Ağva'da bulunan aşıklar yolunda iş çıkışı yürüyüş yapmaktayız. Bildiğiniz üzere zayıflama maceram biraz sıkıntılı durumlarda, kız arkadaşımla beraber, akşam yürüyüşleri yapmaya karar verdik.

Hemen hemen her akşam iş çıkışından sonra yürüyüş yaptığımız aşıklar yolunda sayıları altıyı geçen kedilerle karşılaştık. Gördüğümüz kedileri sevdikten sonra yürüyüşümüze devam ettik. İkinci akşam yürüyüşümüzde yanımıza mama aldık ve yürüyüşlerimize ceplerimiz dolu devam ettik. Bu yürüyüşlerimiz ceplerimizde mama dolu devam ettik.

$ads={1}

Dün akşam da aynı şekilde yaptık. Malum kış aylarına girdiğimiz için yavrularımız yiyecek yemek ve sığınacak bir yuva bulmakta zorlandıkları için biz de bugün kedi evleri yapmaya karar verdik. Marketten bulduğumuz çay kolilerini ve tuvalet kağıtlarının dışında bulunan naylonları rica ettik ve aldık. Sonrasında iki naylonu çay kolilerine giydirdik ve etrafını bantladık. Sonrasında ise her tarafını streçledik. Kız arkadaşımla birlikte bu sefer iki tane kedi evini ve mamalarımızı fazla alarak yürüyüşe başladık. 

Minik dostlarımız için kedi evleri yaptık

Yaptığımız kedi evleri uçmasın diye konumlarını değiştirdik. Kedi evlerini aşıklar yolunda bulunan bankların altına sabitledik. İnşallah belediye çalışanları kedi evlerini almazlar veya insanlar kedi evlerini bozmazlar. Başka yazılarda buluşmak dileğiyle hoşçakalın...

Güncelleme 23.11.2022

Minik dostlarımız için kedi evleri yaptık


#birkaptasenkoy

Şafak Çetin

2010 yılından bu yana blog yazıyorum. Bir çok web sitesi kurdum ve yönettim. Bloğumda günlük yaşantımdan kesitler, genel kültür, oyunlar, diziler ve kısacası ilgi alanıma giren kategorileri paylaşmaktayım.

19 Yorumlar

* Yapılan yorumlardan haberdar olmak için Bana Bildir'i tıklamayı unutmayın.!
* Spam yorumlarından kaçınmak için tüm yorumlar görüntülenmeden önce denetlenecektir.

  1. Çok teşekkür ederim. ellerinize ve yüreğinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. hamile olanlarda vardı geçenlerde ben mama verdiğimde fark ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet. Bizim görebildiğimiz kadarıyla 3 tane hamile kedi vardı.

      Sil
  3. ellerinize sağlık çocuklar

    YanıtlaSil
  4. Çok ama çok güzel bir şey... :) Nasılda toplaşmışlar oraya :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz. Evet daha fotoğrafta olmayanlarda var :)

      Sil
  5. N e güzel yapmışsınız, elinize sağlık:) Hayvanları için yapılan her şey çok değerli bence:) Nasıl güzeller:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz. Şu anlık iki adet yapabildik ilerleyen zamanlarda adetleri yükselecek inşallah :)

      Sil
  6. Çok güzel düşünmüşsünüz :) Elinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz. İşe giderken bakıyorum yerinde duruyor mu diye mama ve su koyuyorum :)

      Sil
  7. Çok iyi düşünmüşsunuz kolay gelsin hocam 👍

    YanıtlaSil
  8. Benim memleketimde kediler kendi hallerine sokakta kaldıkları zaman, kendilerini idare edebiliyorlar. O kadar çok tek katlı çatı kaplamalı bina ve diğer yapılar var ki, onların gece barınmaları için çok uygun yerlerdir. Çöp konteynirleri de onların beslenebilmesi için yeterli olmakla birlikte yine de onları beslemek için bahçemizdeki beslenme kaplarında onlara bir şeyler ikram ediyorduk.
    Ancak, büyük şehirlerde kediler için böyle barınaklara ihtiyaç var herhalde. Elinize, emeğinize ve yüreğinize sağlıklar olsun. Çok güzel düşünmüşsünüz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle onlarda bir can sonuçta. Onlarda bizler gibi üşüyor, ağlıyor vb. bizde kız arkadaşımla böyle bir şey düşündük ve yaptık. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. :)

      Sil
  9. Çok güzel düşünmüşsünüz:) Ben de yeni bir bloggerım. Blogumda deneme yazılarımı ve öykülerimi paylaşıyorum. Ziyaret etmek isterseniz beklerim:)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski