Bury FC Kariyeri FIFA 09 | #2

Bury FC Kariyeri FIFA 09 | #2

Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Ligin üçüncü maçında ligin güçlü rakibi Darlington FC karşılaştık. Darlington FC, M. Owen ve Ireland gibi önemli isimleri kadrolarına katmışlar. Ligin üstünde olan takım daha da üstüne çıkmış. Bizim için zorlu bir ev sahipliği bizi bekliyordu. Kadromuzdaki oyuncuların defans ve kaleci hariç hepsi yorgun durumda olmasına rağmen maça çıktık. 

Bury FC Kariyeri FIFA 09 | #2

20 dk. sahneye yeniden Plummer çıkarak enfes bir gol atarak takımızı 1-0 öne geçirerek ilk yarıyı kapattı. İkinci yarıda konuk takım Darlington FC bizi baya bir zorlayama başladı ve 89 dk. M.Owen durumu 1-1 yaparak maçı bitirdi. Elimizin içindeki 3 puandan olduk lakin önemli olan güçlü rakibimize rağmen puan almaktı. 1 puan alarak yolumuza devam ediyoruz.

$ads={1}

Bu arada finansal olarak para lazımdı bende bonservisi olmayan Keane Robie teklif götürdüm ve maç başı 200.000 € teklif ettim. Buradan kulübü batırmış olarak görünmekteyim lakin oyuncuyu alıp direk satacaktım ve öylede oldu. Keane Robie, 5.508.000 € Rangers kulübüne sattım ve kulübü mali krizden kurtarmış oldum.

Ligde 4'üncü maçımız FC Dagenham, Robertson'un 42 ve 46 dk. atmış olduğu goller ile maçı 2-0 yenerek 3 puanı eve götürdük. 

Bury FC Kariyeri FIFA 09 | #2

Defans görevine bir tane futbolcu almak zorundaydım. Ö. Eylölfsson'a teklif götürdüm. Kendisi 18 yaşında genç ve yükselebilir kariyerinden dolayı 110.000 € bonservisine karşılık 247.500 € teklif ettim. Bunlar yaşanırken İngiltere Lig Kupası diye bir kupada rakibimiz Bradford City AFC 1-1 berabera kaldık ve maç penaltılara gitti ve takımımız 4-3 kazanarak bir üst tura çıktık.

Ligde Chester FC ile oynadığımız maçta 2-0 galip ayrıldık ve Defans oyuncusu Ö. Eylölfsson teklifimizi kabul ederek kadromuza dahil oldu. Ligin 6'inci maçında ise Bradford City AFC karşı karşıya geldik ve 1-0 galip olduğumuz maçtan 2-1 mağlup olarak ayrıldık.

Devam edecek...

Yorum Gönder

* Yapılan yorumlardan haberdar olmak için Bana Bildir'i tıklamayı unutmayın.!
* Spam yorumlarından kaçınmak için tüm yorumlar görüntülenmeden önce denetlenecektir.

Daha yeni Daha eski