Bury FC Kariyeri FIFA 09 | #1

Bury FC Kariyeri FIFA 09 | #1

Herkese Merhabalar, FIFA 09 PC oyunu benim FIFA serileri arasından en sevdiğim oyundur. Bu oyunu 2009 yılından beri oynamaktayım. Oyun içinde en sevdiğim takım ise Bury FC takımıdır. Bury FC İngiltere takımları arasından bana çok samimi gelen bir takım bu takıma ayrı bir sempatikliğim var. Bugün ise en sevdiğim FIFA 09 da Bury FC ile teknik direktör olarak Bury FC alıp İngiltere Premier Lig'e çıkarıp oradan şampiyon yapmaya çalışacağım (İnşallah).

Takımı ilk aldığımda klasik 4-4-2 taktiği ile karşılaştım ve taktiği kendime göre değiştirdim. Taktiği 3-5-2 olarak değiştirdim. Bu taktikle İngiltere'nin bize göre 4'üncü liginde mücadele etmek baya zor olacak ama çokça gol atmamız lazım. 

3-5-2 Taktiğim;

Bury FC Kariyeri FIFA 09 | #1

Ligde ilk rakibimiz Luton Town FC takımı oluyor. Bize göre finansman olarak baya iyi durumda olan bir takım geldi. Bizim ise transfer bütçemiz 200.000 €. İlk olarak Scouting ekibinin bize getirdiği 3 ismi takıma dahil ettim ve bir kaç düzenleme yaparak yukarıdaki kadro ile ilk maçımıza çıktık.

19 dk. köşe vuruşundan yapılan ortaya Buchanan'ın güzel kafa vuruşu ile 1-0 öne geçtik. Ardından 43 dk. Plummer'in defansın arkasına saklanıp efsane depar ile ilk yarıda 2-0 öne geçip soyunma odasına avantajlı girdik.

Bury FC Kariyeri FIFA 09 | #1

İkinci yarının başlamasıyla maçın dozu baya bir arttı ve 65 dk. Robertson'un kafa goluyle durumu 3-0'a getirdik. Biraz yorgunluğun ve galibiyetin etkisi ile maç neredeyse bitmek üzereyken 90 + dk. yediğimiz bir gol ile 3-1 maçı kazandık.

Bury FC Kariyeri FIFA 09 | #1

İlk maçımızdan sonra kasamıza 67,150 € girdi. Çok mu değil lakin yeterli. Transferde fazla bir bütçemiz olmamasından dolayı henüz transfere vakit ayırmıyorum. Ligde şuan 4'üncü sıradayız. Sıradaki maçımız 7'inci sıradaki Grimsby Town FC ile oynayacağız. Bu takım ile hemen hemen güçlerimiz aynı düzeyde.


2'inci maçımıza Grimsby Town FC karşı çıktık ve 8 dk. Plummer'in asisti ile Robertson topu boş kaleye yolluyor ve durumu 1-0 getiriyor. 41 dk. Plummer kendi golünü kendi oluşturarak durumu 2-0 yaparak ilk yarıyı önde kapatıyoruz.

Bury FC Kariyeri FIFA 09  #1

Rakip Grimsby Town FC ikinci yarıda adeta tek kale top oynuyor ve bizi baya zorlamaya başladı. Grimsby Town FC atak yaptıkça defansında ki boşlukları göremez hala geldiğinde yine sahneye 74 dk. Plummer gelip durumu 3-0 yaparak maçı bitiriyor.

Bury FC Kariyeri FIFA 09 | #1

Plummer ilk mata olduğu gibi bu maçta da kendini göstererek 2 gol 1 asist yaparak maçın yıldızı oldu ve benden de tam puan aldı. Plummer şuan ligde 3 golu bulunmakta ve maç başı ortalaması ise 1.5 oranıyla ligde maç başı ortalamasında birinci konumunda.  2 maç sonunda ligde birinci durumdayız.

Bury FC Kariyeri FIFA 09 | #1

Puan Durumu;
Bury FC Kariyeri FIFA 09  #1

Devam edecek...

Yorum Gönder

* Yapılan yorumlardan haberdar olmak için Bana Bildir'i tıklamayı unutmayın.!
* Spam yorumlarından kaçınmak için tüm yorumlar görüntülenmeden önce denetlenecektir.

Daha yeni Daha eski