Yarın değil, Bugün başla !

Yarın değil, Bugün başla !

Herkese merhaba, normalde iki tane alarm kurarım ilk alarm uyarı niteliğinde olur onu normalde 07:30 kurarım. İkinci alarmı ise 8:20 falan kurarım. İlk alarmı bugün yanlışlıkla 07:00 kurmuşum. Onu kapattım gözlerimi ikinci alarm ile açtım. 08:00 kalktım yüzümü yıkadım ve giyindim işe doğru yola koyuldum. İş yerinde baya hareketli saatlerin yaşanacağından habersiz bir şekildeydim.

$ads={1}

İş yerinde bugünkü tempo beni baya bir yormuştu. İş çıkışı arkadaşlarımla bir deniz yapalım diye sözleştik. Normalde 17:30 gibi gideceğimiz yere 18:30 da gittik. Hava kapalı ve deniz normale göre baya soğuktu. Bu benim için daha iyiydi, yorucu iş sonrası bana baya iyi gelmişti. Denizde bir veya bir buçuk saat durduktan sonra çıktık ve eve doğru yola koyulduk.

Yarın değil, Bugün başla !

Eve geldim duşumu aldıktan sonra yemek yedim ve dışarıya gittim. Arkadaşım Mert'i aradım ve birlikte Ağva Yeşilçay Spor Derneğine gittik yani halı sahaya. Orada genç kardeşlerimizin maçını izlerken çayımızı içtik. Maçtan sonra biraz sohbet ettik ve evlere dağılmak üzere iken ben yine bugün 13 bin adım atmışım ve bunu bildiğiniz gibi 15 bin adımın üzerinde tamamladıktan sonra eve gitmem gerekiyor ve öylede yaptım. :)

Yarın değil, Bugün başla !

İstikamet doğru aşıklar yolu ondan sonra fener sonra yeni yapılan tesislerden doğru eve gitmek. Yolumu kafamda çizmiştim ve bu yürüyüşü tempolu bir şekilde gidecektim. Bugün yorgunum, yarın yürürüm değil, bugün B A Ş L A Y A C A K S I N

Herkese merhaba, normalde iki tane alarm kurarım ilk alarm uyarı niteliğinde olur onu normalde 07:30 kurarım. İkinci alarmı ise 8:20 falan kurarım. İlk alarmı bugün yanlışlıkla 07:00 kurmuşum. Onu kapattım gözlerimi ikinci alarm ile açtım. 08:00 kalktım yüzümü yıkadım ve giyindim işe doğru yola koyuldum.

Kilo verme maceramın başında yarın başlarım, şu gün başlarım dedim ve hiç zaman başlayamadım. O yüzden başlıkta okuduğunuz gibi "Yarın değil, Bugün başla!". Konumuza dönecek olursak biraz yoruldum oturdum dinlendim. Telefonumdaki adım sayar'a baktım. 15 bin hedefimi çoktan geçmişim bile. :)

Yarın değil, Bugün başla !

Yukarıdaki tablo beni mutlu etti. Eve 15 binin altında dönmemiş oldum. Gece 00:00'dan sonra sayaç sıfırlandığından dolayı yarına biraz daha avantajlı girdim. Neden mi ? yine fazla yürüdüm ve yarına iki bin adım hazır halde beni bekleyecek. :)

Yarın değil, Bugün başla !

İyi günler dilerim...

2 Yorumlar

* Yapılan yorumlardan haberdar olmak için Bana Bildir'i tıklamayı unutmayın.!
* Spam yorumlarından kaçınmak için tüm yorumlar görüntülenmeden önce denetlenecektir.

Daha yeni Daha eski